Toimitusehdot

Yleistä tietoa verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy:

Helsinki Beauty Corner Oy
Siltasaarenkatu 12
00530 Helsinki

Y-tunnus: 3240205-5

Puhelin: +358 50 553 0688
Sähköpostiosoite:
[email protected]

Tuotteiden tilaaminen

Helsinki Beauty Corner Oy myy ammattituotteita vain yrityksille. Tuotteet eivät sovellu kuluttajakäyttöön, niiden käyttö vaatii osaamista ja kokemusta. Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta. Tilauksista tulee aina sähköpostivahvistus. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tuotteiden maksaminen

Tuotteet voi maksaa joko SEPA tilisiirtona tai luottokortilla.

Hinnat

Hinnat ovat ilmoitettu euroissa ja sisältävät arvonlisäveron. Hinnat eivät sisällä toimitusmaksua. Mikäli tuotteen hinnassa on selkeä virhe, hintavirheellistä tuotetta ei myydä asiakkaalle. Pidätämme oikeuden hinnankorjaukseen. Jos korjaus koskee jo tilattua tuotetta vahvistamme tilauksen käsittelyn asiakkaalta ennen hinnan korjausta.

Toimitus- ja käsittelykulut

Kaikkiin toimitusta vaativiin tilauksiin lisätään toimituskulut. Samassa lähetyksessä voi olla yksi tai useampi tuote, mutta lopullinen toimituskulu riippuu koko tilauksen painosta ja koosta. Voit myös noutaa tuotteet veloituksetta myymälästämme. Myymälä on avoinna sopimuksen mukaan, joten sovi noudosta etukäteen.

Toimitusajat

Tuotteet toimitetaan kahden (2) arkipäivän kuluessa tilauksen maksusta. Kaikkia tuotteita pyritään pitämään varastossa mutta pidätämme oikeuden pidempään toimitusaikaan esimerkiksi tuote-erän täydennyksen tai varastosaldon vuoksi.

Vaihto- ja palautusehdot

Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Asiakkaan tekemät tilaukset ovat sitovia.

Virhe tuotteen tiedoissa

Pidätämme oikeuden toimittaa tuote mikäli tuotteen hinnassa tai muissa tiedoissa on virheellisesti syötetty tieto.

Reklamaatio

Reklaamatio tulee tehdä sähköpostitse [email protected].

Vaurioitunut lähetys

Mikäli lähetys on vaurioitunut ilmoita siitä välittömästi sähköpostitse [email protected]. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.